INBRENG & VERKOOP

Zowel voor uw als onze duidelijkheid hebben wij voor de inbreng en verkoop van kleding bij NATURELLE een aantal spelregels vastgelegd.

AANBIEDEN VAN KLEDING

>>>BELANGRIJK! Vanaf 24 maart 2020 zijn wij wegens het coronavirus beperkt geopend van dinsdag t/m zaterdag van 12:00 uur – 17:00 uur<<<

Wij nemen alleen kleding in welke schoon, zonder vlekken, heel en eigentijds te zijn. Schoenen graag gepoetst! Wij verzoeken u vriendelijk de kleding niet aan te leveren in een koffer, maar graag opgevouwen in een zak. Wij nemen maximaal 20 stuks per keer in. Heeft u meer dan 20 stuks? Maak dan even een afspraak.

Onze innamedagen: dinsdag, woensdag en donderdag. Vrijdag en zaterdag uitsluitend op afspraak. Bel hiervoor gerust!

DE PERIODE DAT UW KLEDING IN DE WINKEL HANGT

De kleding wordt 2 maanden in de winkel aangeboden. Na afloop van de verkoopperiode verzoeken wij u de niet-verkochte kleding binnen twee weken weer op te komen halen. Indien de kleding niet binnen deze periode is afgehaald, gaan wij ervan uit dat u afstand heeft gedaan van deze kleding en gaat de kleding naar een goed doel.

Indien u uw kleding bij afloop van de verkoopperiode wilt komen halen, verzoeken wij u vriendelijk minimaal 1 dag van tevoren te bellen of te mailen, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat uw kleding netjes klaar staat.

inbreng en verkoop tweedehands kleding naturelle oegstgeest

NIET INGENOMEN KLEDING

Hebben wij uw kleding niet kunnen innemen en heeft u aangegeven dat deze niet naar een goed doel mag? Dan verzoeken wij u binnen 1 week na ontvangst van de bevestigingsmail de niet ingenomen kleding op te komen halen.

PRIJSBEPALING

In geval van verkoop, is 40% van de verkoopprijs voor de eigenaar van de kleding. Uw niet geïncasseerde tegoed vervalt na een periode van 1 jaar. NATURELLE behoudt zich het recht voor op eigen initiatief een wijziging in de verkoopprijs aan te brengen als bijvoorbeeld na inname blijkt dat er toch iets aan het kledingstuk mankeert, of als we tijdelijk een kortingsactie hanteren.

inbreng en verkoop tweedehands kleding naturelle oegstgeest

UITBETALING & VERANTWOORDING

Wij betalen u na de einddatum uit. Wilt u van tevoren even aangeven wanneer u langskomt? Dan zorgen wij dat wij u kunnen uitbetalen.

Wij besteden de grootste zorg aan uw artikelen. Uw kledinginbreng is geheel op eigen risico. In geval van diefstal, vermissing, brandschade, waterschade of beschadiging kunnen wij u niets vergoeden.

NIEUW: CADEAUBONNEN!

Bij NATURELLE kunt u nu ook terecht voor cadeaubonnen, een leuk cadeau voor een vriendin, dochter of moeder!