NIEUWE MERKEN

Naast tweedehands kleding en accessoires verkoopt NATURELLE ook veel nieuwe merken, waaronder de sieraden van A Beautiful Story en MIAB Jewels, leesbrillen van Frank & Lucie, kinderkleding van By Jam en Deense woonaccessoires van Vanilla Fly. Bekijk de volledige collecties in de winkel!


a beautiful story

De naam zegt het al… A Beautiful Story is een fairtrade sieradenmerk met een verhaal! Oprichtster en ontwerpster Cathelijne maakt samen met zilversmeden uit Nepal unieke en stijlvolle sieraden en verkoopt deze inmiddels in meer dan 600 winkels. De collectie bestaat uit de meest verfijnde materialen en edelstenen, zoals Labradoriet, Rozenkwarts en Citrien.


Frank & Lucie

Frank & Lucie is een Engels brillenmerk wat de meest unieke leesbrillen ontwerpt. Het verhaal begon zo… Frank is designer van brillen. Voor veel bedrijven bedacht hij al verschillende topmodellen. Na een tijdje heeft Frank voor zijn vrouw Lucie een mooie collectie leesbrillen gemaakt, omdat Lucie zo klaagde over het aanbod, en niet alleen zij, ook haar vriendinnen klaagden steen en been. Toen Frank lekker bezig was, bedacht hij dat het nog leuker is om een collectie leesbrillen te ontwerpen die hij zelf ook kan dragen.

Het materiaal is voor Frank heel belangrijk; de keuze voor het rijke acetaat was dan ook snel gemaakt. Voor de modellen putte hij inspiratie uit zijn jarenlange ervaring als designer en zijn ontwerpen zijn daarom vintage van model, maar nooit tuttig! De leesbrillen zijn verkrijgbaar in 5 sterktes: +1.0, +1.5, +2.0, +2.5 en +3.0. Bekijk alle leesbrillen van Frank & Lucie nu bij Naturelle.


MIAB JEWELS

MIAB Jewels ontwerpt minimalistische en stijlvolle sieraden gemaakt van zilver, goud en roségoud. MIAB Jewels staat voor het toepasselijke Message In A Bottle Jewels, want alle sieraden worden verpakt in een klein glazen flesje met daarin een kaartje met een persoonlijke boodschap!

Bij MIAB Jewels staat kwaliteit centraal. Alle sieraden zijn met de hand gemaakt en verkleuren niet! De materialen die MIAB voornamelijk gebruikt zijn zilver, 14k goud, 14k roségoud en edelstenen. Een uniek cadeau om te geven, of gewoon voor jezelf…


by jam – kinderkleding

Naast onze reguliere collectie dameskleding verkoopt NATURELLE ook een aantal unieke items van het kinderkledingmerk By Jam. De kleding varieert van rokjes, jurkjes, t-shirts en tops en is verkrijgbaar vanaf maat 104. Bekijk de collectie nu in de winkel!


VANILLA FLY

Het Deense Vanilla Fly bestaat sinds 2010 en is opgericht door Helle Dittler en Merethe Lyck. Samen ontwerpen zij bijzondere en spannende posters, textiel, sieraden, wanddecoraties, kaarten, kandelaars en accessoires voor de Deense en buitenlandse kunst- en designlovers. Met een gevoel voor stijl zetten zij een succesvolle collectie van verbazingwekkende en speciale producten neer die zich onderscheiden van de meeste ‘doorsnee’ merken.

Neem voor de volledige collectie snel een kijkje in onze winkel!