NIEUWS

– 21 maart 2019 –
“VIER DE LENTE”

Op 22 en 23 maart viert u de lente in De Kempenaerstraat! Samen met alle deelnemende winkels ontvangt u tijdens de “Vier de Lente” dagen een gratis bloempotje narcissen in de winkels, dus kom gezellig langs!

vier de lente naturelle oegstgeest

***

– 22 september 2017 –
STEM & WIN!

Samen met Winkelgebied de Kempenaer doen wij mee met een Etalagewedstrijd met het thema ‘Herfst’. Stem op Naturelle’s etalage en maak kans op een geweldige goodiebag t.w.v. €500,-. Onze speciaal ontworpen herfstetalage is vanaf 23 september te bewonderen! Het formulier is op te halen en in te leveren in onze winkel.

P.S. De winnaar wordt al op 30 september bekend gemaakt, dus doe snel mee!

***

– 1 juli 2017 –
SUMMER SALE!

De SALE is begonnen. Dat bekent dat u bij Naturelle shopt met 25% korting op heel veel geselecteerde items. De SALE loopt tot eind augustus, dus wees er snel bij! 

***

– 25 oktober 2016 –
“DRESS FOR SUCCESS”

Al onze kleding die onze inbrengers niet meer terug willen en graag naar het goede doel willen doen doneren wij aan de stichting Dress For Success Leiden.

Kijk voor meer informatie over Dress For Success op hun website.

3058412-slide-s-1-meet-the-brand-overturning-the-stereotype-that-women-love-to-shop

***

– 6 juli 2016 –
“NATURELLE OP VAKANTIE”

Van 28 juli t/m 10 augustus 2016 gaan wij op vakantie en zal Naturelle Oegstgeest daarom gesloten zijn. Hierna zien wij u graag weer terug in de winkel!

***

– 9 mei 2016 –
“NATURELLE LEIDEN STOPT”

De Naturelle vestiging in Leiden zal per 15 mei 2016 helaas haar deuren sluiten.

Wegens het succes van Naturelle Oegstgeest, maar ook in verband met het niet verlengen van het huurcontract en de intrek van een nieuwe huurder, zal Naturelle Leiden vrij abrupt sluiten.

Naturelle Oegstgeest blijft uiteraard gewoon doorgaan met het verkopen van tweedehands dames merkkleding en woonaccessoires.

Mocht u kleding hebben ingebracht bij Naturelle Leiden, neem dan even contact met ons op via info@naturelle-oegstgeest.nl of via tel. 071 566 51 29. U kunt uw kleding tot 15 mei 2016 komen ophalen in Leiden of over laten zetten naar onze vestiging in Oegstgeest.

We zien u graag terug bij Naturelle Oegstgeest! Alvast bedankt voor uw begrip.

IMG_6799 kopie

***

– 29 januari 2016 –
“VOORJAARSCOLLECTIE 2016”

Naturelle Oegstgeest en Leiden zijn deze week gestart met het innemen van de voorjaarscollectie. U bent dan ook van harte welkom om uw voorjaarskleding & -schoenen in te brengen!
 
Komt u ook een kijkje nemen naar onze nieuwste items?
naturelle tweedehands dames merkkleding oegstgeest leiden voorjaarscollectie

***

– 30 december 2015 –

“NATURELLE & PLASTIC TASJES”

Per 1 januari 2016 geven Naturelle Leiden en Naturelle Oegstgeest geen gratis plastic tasjes meer weg. Wij blijven – zoals gewoonlijk – met onze papieren gerecyclede tassen werken, waarbij onze plastic tasjes voortaan €0,10 zullen gaan kosten.

In het nieuwe jaar is het weggeven van gratis plastic tasjes niet meer toegestaan van de Rijksoverheid. Het doel is om zwerfvuil op straat en in zee tegen te gaan en verspilling van grondstoffen te voorkomen. Klik hier voor meer informatie.

Wat betekent dit voor uw kledinginbreng? Uw kleding dient ingebracht te worden in een door u meegenomen tas. Uw niet ingenomen of niet verkochte kleding zal u retour ontvangen in uw eigen tas of verpakt in recyclebaar papier.

Alvast bedankt voor uw medewerking!

naturelle tegen plastic tasjes

***

– 14 december 2015 –

“BUBBLES & BARGAIN” – WIJ BESTAAN 1 JAAR!

Naturelle Oegstgeest viert feest! Op zaterdag 19 december bestaan wij namelijk precies 1 jaar! Op deze dag zullen we dit dan ook op een toepasselijke wijze vieren en bent u van harte uitgenodigd om hier samen met ons en een glaasje bubbels op te proosten. Op deze dag is Naturelle Oegstgeest daarnaast geopend tot 19:00 uur.

Tot dan!

Naturelle-bestaat-1-jaar

***

– 4 november 2015 –
“DE DRIE DOLLE DWAZE DAGEN”

Op 5, 6 en 7 november zijn er ‘De Drie Dolle Dwaze Dagen’ in de Kempenaerstraat in Oegstgeest! Iedere winkel die meedoet is herkenbaar aan een rode ballon voor de deur, zo ook Naturelle!
Bij Naturelle Oegstgeest shopt u vanaf morgen met 20% korting op alle woonaccessoires (m.u.v. de tafels, stoelen). Op alle kleding ontvangt u tot 15% korting.

Komt u ook langs? Wij zijn geopend vanaf 11 uur!

Naturelle news

***
– 1 september 2015 –
SEPTEMBERKORTING: 20% KORTING OP ALLE HABELLA SIERADEN!

In de hele maand september ontvangt u op alle Habella sieraden maar liefst 20% korting!

Habella oorbellen

***
– 15 augustus 2015 –
NATURELLE WINTERCOLLECTIE: ‘READY FOR THE COLD’

Vanaf augustus hangt bij NATURELLE Leiden & in NATURELLE Oegstgeest de wintercollectie weer voor u klaar. Denk hierbij aan lekkere warme truien, mooie jassen, stijlvolle pantalons en chique laarzen.

Benieuwd? Kom dan snel langs!