CONTACT

ONS ADRES

De Kempenaerstraat 99
2341 GK Oegstgeest

Tel: 071-8795131 of 06-54 72 85 85
E-mail: info@naturelle-oegstgeest.nl

Geopend op afspraak voor Private Shopping (max. 2 personen tegelijkertijd). Maak hiervoor via telefoon of mail gerust een afspraak. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen in onze winkel!

 

 

OPENINGSTIJDEN

*Wegens de lockdown zijn onze fysieke deuren alleen open op afspraak via Private Shopping. Shop online in onze webshop of maak een afspraak per mail of telefoon voor een heerlijk Private Shopping moment bij ons in de winkel!

Wij hanteren wegens het Coronavirus passende veiligheidsmaatregelen, zoals een maximum aantal klanten in de winkel en het beschikbaar stellen van desinfecterende handgel. Wij zijn daarbij geopend volgens reguliere openingstijden:*


Maandag: 12:30 – 17:30 uur

Dinsdag: 10:00 – 17:30 uur

Woensdag: 10:00 – 17:30 uur

Donderdag: 10:00 – 17:30 uur

Vrijdag: 10:00 – 17:30 uur

Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur

Zondag: gesloten

CONTACT

Heeft u een vraag en wilt u contact met ons opnemen om een Private Shopping in te plannen?

Bel ons gerust op 071-8795131 of 06-54728585 of stuur ons een e-mail via info@naturelle-oegstgeest.nl. 

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag of opmerking? Kijk dan eerst eens tussen onze veelgestelde vragen! Wellicht zit uw antwoord hier wel tussen. Zo niet, neem dan gerust contact met ons op.

Op welke dagen kan ik mijn kleding inbrengen?

Onze kledinginname kan wegens de huidige lockdown enkel op afspraak. Maak gerust een afspraak per mail of telefoon, wij nemen nog steeds voorjaarskleding in! 

Wat voor een items kan ik bij Naturelle inbrengen?

Wij nemen seizoensgebonden dames merkkleding en -accessoires in. Dit betekent dat wij op dit moment voorjaarskleding innemen. Twijfelt u over een item? Neem dit dan gerust mee naar de winkel, waar wij alle kleding alsnog beoordelen. 

Welke items vind ik in jullie online shop?

In onze online shop verkopen wij kleding en accessoires die in onze winkel zijn ingebracht of nieuw zijn ingekocht. Dit zijn voornamelijk de mooiste en exclusieve items die wij tevens in de winkel aanbieden. Is een item verkocht in de winkel? Dan verdwijnt het item van onze online shop of wordt deze op ‘uitverkocht’ gezet.

Wanneer word ik uitbetaald als ik iets heb verkocht?

Wanneer wij een item van u hebben verkocht kunnen wij u na 1 werkdag uitbetalen. U kunt zelf aangeven op welke wijze u dit wilt: contact of via bankoverschrijving.

volg ons ook op instagram