Onze merken

Naast tweedehands dameskleding en accessoires verkopen wij ook veel leuke nieuwe lifestyle en sieraden merken! Deze merken veranderen soms per seizoen, maar wij hebben ook veel merken in onze collectie waar wij al voor een langere tijd merkambassadeur van zijn. Benieuwd naar onze merken? Kom dan eens gezellig langs in de winkel, kijk in onze webshop of lees hieronder verder.

PETRA REIJRINK SIERADEN

De juwelen van Petra Reijrink passen bij iedere outfit, van androgyn tot typisch vrouwelijk. Alle sieraden zijn 18k goud verguld en in veel sieraden zijn edelstenen verwerkt. De sieraden van Petra lopen in prijsklasse uiteen van €40,- en €59,- en daarmee zeer betaalbaar.

In het hart van Den Haag is het atelier van Petra te vinden, een toevluchtsoord waar ze haar sieraden ontwerpt en maakt. Mode is een rode draad in haar leven: op zeer jonge leeftijd was ze geïntrigeerd door de wereld van mode en ontwerpers. Hoewel ze gefascineerd is door contrasterende stijlen zoals punk uit de jaren 70 en subtielere vintage ontwerpen, creëert ze onafhankelijk haar eigen stijl. 

Petra haalt inspiratie uit de hele wereld en brengt prachtige vondsten mee van haar reizen. “Ik werk intuïtief en ik ben nieuwsgierig naar alles wat ik tegenkom tijdens mijn reizen. Klassieke films, vlooienmarkten, boeken en praten met mensen: ze kunnen allemaal een nieuw ontwerp inspireren. Voortdurende innovatie en het stimuleren van de verbeeldingskracht van mensen, daar streef ik naar. Door in het verleden te duiken en bijzondere schatten te herontdekken, maak ik graag sieraden die herinneringen uit vervlogen tijden oproepen.”

ML FABRICS | KUSSENS & PLAIDS

Naturelle is al een aantal jaar trotse ambassadeur van ML Fabrics. ML Fabrics ontwerpt een uitgebreide collectie van producten met een natuurlijke blend, speciaal ontworpen voor stijlvol wonen in het dagelijks leven. Net nieuw in het assortiment zijn de Kuba kussens uit Congo en ‘stonewashed’ linnen items in een poederachtig kleurenpallet en stoffen zoals zijde, klassieke ruiten en strepen.

De producten van ML Fabrics stralen een eenvoudige verfijning en superieure kwaliteit uit en worden gemaakt in samenwerking met een selecte groep van vakbekwame wevers en producenten. 

A BEAUTIFUL STORY SIERADEN

De sieraden van A Beautiful Story hebben een bijzonder verhaal… Het sieradenmerk ontwerpt de mooiste handgemaakte fairtrade collecties. Zo bevat vrijwel ieder sieraad betekenisvolle edelstenen die elk hun eigen verhaal vertellen.

Met een liefde voor Nepal en haar inwoners trokken de oprichtsters van A Beautiful Story naar de hooglanden van dit kwetsbare land in het Verre Oosten. Door het uitbrengen van de collecties creëert het merk eerlijke banen voor lokale gemeenschappen en zorgen zij voor een beter leven voor veel Nepalese families. A Beautiful Story is betrokken bij het hele productieproces van begin tot eind en is in staat om eerlijke en ethisch gemaakte sieraden te ontwerpen. Alle sieraden zijn dan ook met liefde handgemaakt. Waar Oost en West elkaar ontmoeten met prachtige ontwerpen uit Amsterdam gecombineerd met de traditionele ambachten uit Nepal.