INBRENGEN & VERKOPEN

Wat leuk dat u er over nadenkt om bij Naturelle kleding in te komen brengen! U bent van harte welkom om op onze innamedagen langs te komen. Bent u benieuwd welke kleding u kunt inleveren en hoe het precies werkt? Lees dan gerust verder…


 
HET INBRENGEN VAN KLEDING

Wij nemen alleen kleding in welke schoon, zonder vlekken, heel en eigentijds te zijn. Schoenen graag gepoetst! Wij verzoeken u vriendelijk de kleding niet aan te leveren in een koffer, maar graag opgevouwen in een zak. Wij nemen maximaal 20 stuks per keer in. Heeft u meer dan 20 stuks? Maak dan even een afspraak. Onze innamedagen: dinsdag, woensdag en donderdag. Vrijdag en zaterdag uitsluitend op afspraak. Bel hiervoor gerust!

Wegens de grote hoeveelheid kleding die bij ons wordt aangeboden nemen wij op dit moment alleen in op afspraak! Stuur ons een mailtje of bel ons om een afspraak te maken. 

 


 
DE PERIODE DAT UW KLEDING IN DE WINKEL HANGT

De kleding wordt 2 maanden in de winkel aangeboden. Na afloop van de verkoopperiode verzoeken wij u de niet-verkochte kleding binnen twee weken weer op te komen halen. Indien de kleding niet binnen deze periode is afgehaald, gaan wij ervan uit dat u afstand heeft gedaan van deze kleding en gaat de kleding naar een goed doel. Indien u uw kleding bij afloop van de verkoopperiode wilt komen halen, verzoeken wij u vriendelijk minimaal 1 dag van tevoren te bellen of te mailen, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat uw kleding netjes klaar staat.

 


 
NIET INGENOMEN KLEDING

Hebben wij uw kleding niet kunnen innemen en heeft u aangegeven dat deze niet naar een goed doel mag? Dan verzoeken wij u binnen 1 week na ontvangst van de bevestigingsmail de niet ingenomen kleding op te komen halen.

 


 

PRIJSBEPALING

In geval van verkoop, is 40% van de verkoopprijs voor de eigenaar van de kleding. Uw niet geïncasseerde tegoed vervalt na een periode van 1 jaar. NATURELLE behoudt zich het recht voor op eigen initiatief een wijziging in de verkoopprijs aan te brengen als bijvoorbeeld na inname blijkt dat er toch iets aan het kledingstuk mankeert, of als we tijdelijk een kortingsactie hanteren.

 


 

UITBETALING & VERANTWOORDING

Zodra wij een van uw items verkocht hebben kunnen wij u binnen een werkdag uitbetalen. Dit kan contant of per bankoverschrijving. Wij vragen u vriendelijk om van tevoren even per mail of telefoon aan te geven wanneer u langskomt voor uw uitbetaling, zodat wij alles in orde kunnen maken. 

Wij besteden de grootste zorg aan uw artikelen. Uw kledinginbreng is geheel op eigen risico. In geval van diefstal, vermissing, brandschade, waterschade of beschadiging kunnen wij u niets vergoeden.

 


 

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op!