INBRENGEN & VERKOPEN

Wat leuk dat u er over nadenkt om bij Naturelle kleding in te komen brengen! U bent van harte welkom om op onze innamedagen langs te komen. Bent u benieuwd welke kleding u kunt inleveren en hoe het precies werkt? Lees dan gerust verder…


 
HET INBRENGEN VAN KLEDING

Vanaf februari 2024 gaan wij over op het nieuwe seizoen en nemen wij enkel voorjaarskleding in. Wij verzoeken u vriendelijk de kleding niet aan te leveren in een koffer, maar graag netjes opgevouwen in een papieren of plastic zak. De in te leveren kleding moet uiteraard schoon, gestreken en eigentijds zijn. 

Wilt u kleding inbrengen? Dat kan zonder afspraak van dinsdag t/m donderdag. Wilt u liever op vrijdag of zaterdag komen? Maak dan eerst even een afspraak! Zonder afspraak kunnen wij uw kleding helaas niet innemen.

Wij nemen maximaal 20 stuks per keer in. Heeft u meer dan 20 stuks? Meld dit dan even tijdens het maken van uw afspraak.

Stuur ons een mail of bel ons om een afspraak te maken. 

 


 
UW KLEDING IN DE WINKEL

Bij inname ontvangt u per mail een overzicht met de ingenomen kleding en inloggegevens. Met deze gegevens kunt u de verkopen bijhouden en zelf een uitbetaal verzoek indienen. Dit kan ten allen tijde ook bij ons opgevraagd worden.

De kleding wordt 2 maanden in de winkel en eventueel in onze webshop aangeboden. Na afloop van de verkoopperiode dient u de niet-verkochte kleding binnen twee weken weer op te halen. Indien de kleding niet binnen deze periode is afgehaald, gaan wij ervan uit dat u afstand heeft gedaan van deze kleding en gaat de kleding naar een goed doel. Indien u uw kleding bij afloop van de verkoopperiode wilt komen halen, verzoeken wij u vriendelijk van tevoren te bellen of te mailen, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat uw kleding netjes klaar staat.

 


 
NIET INGENOMEN KLEDING

Hebben wij uw kleding niet kunnen innemen en heeft u aangegeven dat deze niet naar een goed doel mag? Dan verzoeken wij u binnen 1 week na ontvangst van de bevestigingsmail de niet ingenomen kleding op te komen halen.

 


 

PRIJSBEPALING

In geval van verkoop, is 40% van de verkoopprijs voor de inbrenger, ofwel de eigenaar van de kleding. Uw niet geïncasseerde tegoed vervalt na een periode van 1 jaar. NATURELLE behoudt zich het recht voor op eigen initiatief een wijziging in de verkoopprijs aan te brengen als bijvoorbeeld na inname blijkt dat er toch iets aan het kledingstuk mankeert, of als we tijdelijk een kortingsactie hanteren.

 


 

UITBETALING & VERANTWOORDING

Zodra wij een van uw items verkocht hebben kunnen wij u binnen een werkdag uitbetalen. Dit gebeurt bij voorkeur per bankoverschrijving.

Wij besteden de grootste zorg aan uw artikelen en maken gebruik van camera’s en een alarmsysteem. Uw kledinginbreng is echter geheel op eigen risico. Wij kunnen u in geval van diefstal, vermissing, brandschade, waterschade of beschadiging niets vergoeden.

 


 

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op!