Verzenden & Retourneren

Verzenden

Bij Naturelle shop je ook gemakkelijk en veilig online! Wij verzenden alle items uit onze webshop binnen Nederland. Wanneer je een bestelling op onze webshop plaatst verzenden wij jouw pakket binnen 1 tot 2 werkdagen.

Wij verzenden gratis vanaf €100,- per bestelling. Voor bestellingen onder €100,- rekenen wij €4,95 per bestelling. Wij versturen onze bestellingen met PostNL.

Wil je jouw bestelling liever ophalen in de winkel? Dat kan ook! Geef dit dan aan in de check-out en kies voor de optie ‘Afhalen’.

 


Retourneren

Wil je een item retourneren? Dan is dat geen probleem! Wanneer je een item online hebt gekocht heb je de mogelijkheid om een product te retourneren binnen 14 dagen na ontvangst. Wanneer wij het geretourneerde artikel ontvangen, het artikel geen schade vertoont en niet gedragen is, ontvang je het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen terug via dezelfde betaalmethode waarmee betaald is. De verzendkosten zijn voor rekening van de klant. De klant is verantwoordelijk voor het pakket totdat het geretourneerde pakket bij ons geleverd wordt. Heb je een product in onze fysieke winkel gekocht? Dan heb je de mogelijkheid om deze binnen één werkdag te retourneren. 

Heeft u vragen over onze verzendmogelijkheden of het terugsturen van een product? Neem dan gerust contact met ons op!