Nieuw: Petra Reijrink Sieraden

De nieuwe collectie van Petra Reijrink is binnen! Deze prachtige Spring/Summer items bestaan uit een veelzijdige collectie: van mooie basic gouden sieraden tot opvallende eye-catchers met edelstenen.

Petra is de oprichter van het sieradenmerk haalt haal inspiratie van over de hele wereld en brengt prachtige materialen mee van haar reizen. “Ik werk intuïtief en ik ben nieuwsgierig naar alles wat ik tegenkom tijdens mijn reizen. Klassieke films, vlooienmarkten, boeken en praten met mensen: ze kunnen allemaal een nieuw ontwerp inspireren. Voortdurende innovatie en het stimuleren van de verbeeldingskracht van mensen, daar streef ik naar. Door in het verleden te duiken en bijzondere schatten te herontdekken, maak ik graag sieraden die herinneringen uit vervlogen tijden oproepen. ”
 
De juwelen van Petra Reijrink passen vrijwel bij elke outfit, van androgyn tot typisch vrouwelijk.